Tilvalg i Komparative Kulturstudier – Københavns Universitet

Tilvalg i Komparative Kulturstudier

Tilvalg på bachelorniveau

Projektorienteret forløb

Som bachelorstuderende på det humanistiske fakultet har du mulighed for at tage et projektorienteret forløb (praktik) gennem komparative kulturstudier. Det anbefales, at du inden eller parallelt med det projektorienterede forløb følger et andet kursus på komparative kulturstudier så du tilegner dig de kulturanalytiske kompetencer, der er en forudsætning for et udbytterigt projektorienteret forløb. Du må ikke modtage løn fra den virksomhed/organisation, du er tilknyttet i forbindelse med projektet.

Læs mere om tilmeldingsproceduren for projektorienteret forløb på komparative kulturstudier.

Enkeltstående kurser

De udbudte kurser på komparative kulturstudier er tilrettelagt på en sådan måde, at de kan tages enkeltvis og frit kombineres. Vælger du at tage et helt bachelortilvalg på Komparative Kulturstudier (45 ECTS), skal du vælge tre af nedenstående kurser.

Undervisningen på bachelorniveau består af særligt tilrettelagte tilvalgskurser for bachelorstuderende, men du er også velkomne til at følge kurser udbudt som kandidattilvalg, og du vil i så fald gå til eksamen på bachelorniveau efter bachelortilvalgsstudieordningen.

Se mere i studieordningen

Tilvalg på kandidatniveau

Komparative kulturstudier

De udbudte kurser på Komparative Kulturstudier er tilrettelagt på en sådan måde, at de kan tages enkeltvis og frit kombineres. Vælger du at tage et helt kandidattilvalg på Komparative Kulturstudier (30 ECTS), skal du tage to af ovenstående kurser.

Undervisningen på kandidatniveau består af særligt tilrettelagte kurser for overbygningsstuderende, men du også velkommen til at følge kurser udbudt som bachelortilvalgtilvalg. I så fald skal du dog gå til eksamen på overbygningsniveau efter kandidatstilvalgsstudieordning.

Se mere i studieordningen

For yderligere information om tilvalgskurserne på komparative kulturstudier, kan du kontakte studievejledningen på instituttet.