Besøg os

Du har forskellige muligheder for at besøge det Humanistiske Fakultet, hvor du kan lære mere om, hvad det vil sige at studere, se campus og mærke studiemiljøet.

Åbent Hus

Hvert år inviterer det Humanistiske Fakul-tet til Åbent Hus, hvor du har mulighed for at blive klogere på dit drømmestudie. Her kan du møde nuværende studerende, undervisere og studievejledere fra fakultetets forskellige uddannelser, der er klar til at tage en snak om dine muligheder og tanker.

Det næste Åbent Hus-arrangement vil finde sted i uge 9 2022.

Fokus

Fokus.ku.dk er en onlineportal for skole- og gymnasieområdet, hvor Københavns Universitet udbyder forskellige, spændende tilbud. Du kan f.eks. tilmelde dig events og foredrag eller finde muligheder for at opleve forskning på KU. Mulighederne er mange!

Bliv studerende for en dag

Studerende for en dag er en unik mulighed for at opleve en uddannelse på første hånd, inden du beslutter dig for, om det er noget for dig. Sammen med en studerende fra dit ønskede studie, vil du tilbringe en dag på det Humanistiske Fakultet, hvor du deltager i undervisning, bliver vist rundt på campus og har mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have om studiet.

OBS! Grundet COVID-19 er besøgsordningen Studerende for en dag desværre lukket. Vi opdaterer siden, når det igen bliver muligt at komme på besøg.