Writing in English

Tilvalg på kandidatniveau

Writing in English, 30 ECTS

Der er mange organisationer og virksomheder i Danmark, der har brug for kandidater, der kan skrive kreativt og journalistisk på engelsk. Du vil udvikle dig til at blive en selvsikker og skarpsindig skribent, der kan bruge flersprogede og flerkulturelle kompetencer. På sigt kan du fx arbejde med at skrive markedsføringsmateriale til en international virksomhed, være redaktør på publikationer for en NGO, arbejde med internationale teaterproduktioner, lave kreativt socialt arbejde med ikke-dansktalende grupper, skrive manuskripter til computerspil eller udgive fantasy-litteratur internationalt. 

Tilvalget retter sig mod studerende, som har en bachelor i engelsk og brænder for at skrive. Tilvalget er også åbent for kandidatstuderende på andre sprogfag, der mestrer engelsk på et højt niveau og interesserer sig for skriftlig kommunikation. 

På kurserne vil du komme til at arbejde med bl.a. at skrive kreativ sagprosa, reklametekster, journalistik, blogs, sangtekster, manuskripter til computerspil, poesi, taler og skønlitteratur, og du vil lære at mestre forskellige skriftlige genrer.