Brasilienstudier

Tilvalg på kandidatniveau

Brasilienstudier

Tilvalget er til dig, som  gerne vil have solid viden om et af verdens største lande og økonomier, Brasiliens legendariske mangfoldighed og spændende kultur. Du får derudover grundlæggende læse- og kommunikationsfærdigheder på portugisisk, som er det tredje mest talte sprog i verden.

Du har måske allerede har studeret den spansktalende del af Latinamerika og nu ønsker at udvide denne viden til at omfatte hele kontinentet. Eller måske er du interesseret i at studere globale udfordringer og tendenser, problemstillinger og problemløsning, interkulturalitet samt strategier i udviklingslande.

Du bliver ekspert i kultur, historie og samfundsforhold i Brasilien, landets rolle i Latinamerika og i en globaliseret verden, og især i forholdet til Danmark. Du vil forbedre dine flerkulturelle færdigheder og opnå empati og forståelse for udviklingslandene og det globale Syd. Herudover vil du opøve funktionelle kompetencer i et verdenssprog.

Tilvalget er bygget op som en tværfaglig tilgang til områdestudier med et bredt udvalg af teori og metode der introduceres gennem casestudier.