Andre tilbud

Du kan møde Det Humanistiske Fakultet, vores studerende og forskere på flere forskellige måder. På denne side har vi samlet et udsnit af de initiativer, der varetages af vores institutter. 

Gratis foredrag om antikken

Afdeling for Græsk & Latin ved Saxo-Instituttet på Københavns Universitet tilbyder at krydre din gymnasieundervisning i græsk, latin og oldtidskundskab med gratis foredrag om fascinerende emner som demokrati i Athen, Ovids digte og alfabetets indførsel i Grækenland. Læs mere om tilbuddet.

Få besøg af en sprog-studerende

Hvis I på dit gymnasium gerne vil høre lidt om, hvordan det er at være studerende på Københavns Universitet på et sprogfag, er I velkomne til at kontakte os. Så vil vi prøve at matche jer med en studerende fra:

Kontakt os på vejledning-engerom@hum.ku.dk – så formidler vi kontakten til en studerende. Herefter aftaler I selv tid og sted.

Uddannelsesbesøg på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk

Gymnasieelever og kursister, deres lærere og andre interesserede inviteres indenfor til at opleve en dag på på en af instituttets uddannelser i løbet af foråret. Dato og program for dagen offentliggøres her:

Aktuel forskning på Det Humanistiske Fakultet

Læs mere om vores forskningsområder og forskere på vores 6 institutter og 20 centre.