Find vej til Søndre Campus

Det meste af Det Humanistiske Fakultet ligger i Njalsgade og ved Karen Blixens Plads i den nordlige del af Ørestaden på Amager.

Hovedindgang

Hovedindgangen er placeret ved Karen Blixens Plads 8, bygning 13, 2300 København S.  Bemærk, at der ikke er adgang via Njalsgade, kun fra Karen Blixens Plads.

Varelevering og postadresse

Njalsgade 80, 2300 København S.

Se på kort over Søndre Campus.

Parkering

Det kræver en parkeringstilladelse eller et gæstekort for at parkere på Søndre Campus' parkeringsområder. Se områderne (A, C og D) på kortet øverst til højre. Der kræves ingen tilladelse til handicappladser - kun handicapparkeringskort. 

Som ansat kan du læse mere og se, hvordan du får en parkeringstilladelse på KUnet (kræver login).

Er du studerende, kan du ikke parkere på Søndre Campus. Studerende ved Åbent Universitet kan læse nærmere på Åbent Universitets hjemmeside.

Er du gæsteforsker eller lign., kan du få udleveret et gæstekort på det institut eller den afdeling, som du skal besøge.

For øvrige er der to-timers-parkering på Karen Blixens Vej og parkometerparkering på Njalsgade.

Se placeringen af parkeringspladser på kort over Søndre Campus.

Offentlig transport til Søndre Campus

Den hurtigste offentlige transport fra de fleste steder i København til Søndre Campus foregår med metro. Den nærmeste metrostation er Islands Brygge Station på linje M1. Herfra er der ca. 5 min. til fods. Det er også muligt at tage linje M2 til Amagerbro og gå 10-15 minutter til Søndre Campus.

Den eneste bus, som betjener Søndre Campus, er linje 33 fra Rådhuspladsen. Alternativt kan man tage 5C eller 250S og gå de sidste 10 minutter fra Amager Boulevard.

Du kan finde køreplaner og stoppesteder i rejseplanen.dk, der også fås som app til mobilen.

Afdelinger uden for Søndre Campus

Afdeling for Grønlandske og Arktiske Studier

Strandgade 102H, 1401 København K

Den nærmeste offentlige transport er til Christianshavns Torv, hvorfra der er 10 minutters gang. Christianshavns Torv betjenes af både metrolinje M1 og M2 samt af flere busser. Se rejseplanen.dk for flere oplysninger.