24. august 2020

Opdateret: Tutor på Søndre Campus alligevel ikke testet positiv for COVID-19

covid-19

Den tutor fra faget retorik på Københavns Universitets Søndre Campus, der var blevet testet positiv for COVID-19, har alligevel ikke corona. Tutoren blev testet, mens der var it-fejl i systemerne, og nu er det endelig bekræftet, at testen ikke var positiv.

Søndre Campus
Søndre Campus, Københavns Universitet

Sikker studiestart

Københavns Universitet  er ansvarlig for at sikre, at sociale og faglige arrangementer overholder myndighedernes retningslinjer, så risikoen for, at medarbejdere og studerende bliver smittet med coronavirus, begrænses.

Det betyder blandt andet, at fra uge 36 til uge 42 må der ikke holdes festlignende studenterarrangementer fx fredagsbarer og studiefester. Derimod kan faglige studenterarrangementer, såsom møder og foredrag, afholdes frem til kl. 21.

Studiestartsarrangementer i introugen, uge 35, skal slutte senest kl. 17, og der må ikke indtages alkohol. Herudover er Søndre Campus opdelt i zoner, som sikrer, at alle kan overholde myndighedernes krav til forsamlinger og afstand.

Hvad gør universitetet ved smittetilfælde?

Når universitetet bliver bekendt med smittetilfælde, kontaktes Styrelsen for Patientsikkerhed, som i det enkelte tilfælde vurderer, hvilke tiltag der skal sættes i værk.

Kontakt

Fakultetsdirektør Kristian Boye Petersen
Mobil: 20 34 79 49
Mail:  kbp@hum.ku.dk  

Pressemedarbejder Carsten Munk Hansen
Mobil: 28 75 80 23
Mail: carstenhansen@hum.ku.dk 

Emner