14. april 2015

Forårsnummeret 2015 af Humanist er udkommet

Studenternyt

Fakultetets studentermagasin Humanist bringer denne gang bl.a. et interview med ildsjælen lektor Tania Ørum, der er på vej på pension.

Tania Ørum har i løbet af sin karriere været en engageret drivkraft i både kvindebevægelsen og avantgardekunsten, og så har hun elsket kontakten med de studerende og at undervise. Det taler hun om med Humanists studenterskribent og litteraturvidenskabsstuderende Marie-Elisabeth Holm i det nye nummer af Humanist.

Forsiden af HumanistMagasinet indeholder derudover en række andre artikler, der er skrevet af humaniorastuderende. Du kan læse om det store – og svære – tilvalgs-valg, om KU’s Forårsfestival, der finder sted den 8. maj i Universitetsparken, om melodi grand prix på musikvidenskab og mange andre studenterhistorier.

Fokus på forskning

Nummeret indeholder denne gang hele fire forskerinterview, og ud over interviewet med Tania Ørum har retorikstuderende Maria Buck Jensen interviewet professor Vincent F. Hendricks om hans nye Center for Boblestudier – og om hans nye tv-program om nethadere på TV3. Du kan også læse et interview med postdoc Thomas Szanto fra Center for Subjektivitetsforskning og med postdoc David Budtz Pedersen, der sammen med sin kollega professor Frederik Stjernfelt står i spidsen for forskningsprojektet Humanomics.

Du finder magasinet fysisk på fakultetets fællesarealer og elektronisk på www.humanist.hum.ku.dk