Djævelen er i detaljen - og vi kan vise, hvad den er

Etnografiske metoder - særligt videoetnografi - kan bruges til at blive klogere på, hvordan mennesker interagerer med hinanden og med produkter. Vores forskere har udviklet formater, der hjælper virksomheder med at kvalificere innovationsforløb og forandringsprocesser. Kom og hør, hvordan metoden har understøttet udvikling af ny teknologi til blinde, kompetenceudvikling i det offentlige samt medarbejdertræning i butikker.

Du vil møde forskerne Brian Lystgaard Due og Simon Bierring Lange, der i samarbejde med konsulent Johan Trærup, Nextwork A/S, vil fortælle om, hvordan vi kan undersøge detaljer i menneskelig adfærd - og hvordan denne viden konkret kan bruges i virksomheders udviklingsprocesser. Vi vil give eksempler på:

  • Hvordan ny viden om adfærd og interaktion kan gøre det muligt at udvikle nye produkter
  • Hvordan virksomheder kan klæde sine medarbejdere på til at yde service på den bedst mulige måde
  • Hvordan man kan sikre højere ejerskab af forandringer i organisationer

Tilmeldingsfrist: 17. juni 2019.

Tilmeld dig arrangementet her

Program

08.30-08.40

Ankomst og morgenmad
Kaffe og croissanter

09.40-08.50 Julie Sommerlund byder velkommen
Prodekan for Forskning & Impact ved Det Humanistiske Fakultet
08.50-09.10 Brian Lystgaard Due - Introduktion til video-etnografi Lektor ved Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab. Brian forsker i kommunikation og har særligt fokus på social interaktion.Han har beskæftiget sig med de fleste facetter af organisationskommunikation.Han er særligt interesseret i menneskers kreative og undersøgende interaktioner i teknologi-medierede kontekster.Hans forskningsprojekter er p.t. menneskers interaktioner med robotter og video-mediering.
09.10-09.25
09.25-09.40
Simon Bierring Lange - Video-learning fra et forskningsperspektiv
Ph.d.-studerende ved Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab.
Simon forsker i social interaktion i professionelle settings ud fra metoderne multimodal samtaleanalyse og videoetnografi.

Johan Trærup - Video-learning fra et virksomhedsperspektiv
Konsulent i Nextwork A/S.
Johan hjælper virksomheder og organisationer med at omsætte strategi til dagligdag gennem videobaserede læringsforløb, der sikrer ejerskab blandt medarbejderne.
09.40-09.55 Spørgsmål og diskussion
09.55-10.00 Opsamling af Julie Sommerlund
Efterfølgende vil der være mulighed for at tale med oplægsholderne og høre mere om samarbejdsmuligheder.