Forskning til morgenmad – Hvilken indflydelse har ny teknologi på vores work/life-balance?

Grænserne mellem arbejdslivet og privatlivet er under forandring med digitale medier. Hvordan håndterer vi de nye vilkår? Og hvordan kan arbejdspladsens politikker og vaner bidrage til at sætte rammerne for, hvad der vedrører arbejde og hvad der vedrører privatliv?

Til dette arrangement deler lektor på Institut for Kommunikation Stine Lomborg og ph.d.-studerende på Institut for Kommunikation Christoffer Bagger deres erfaringer fra forskningsprojektet 'Personalizing the professional' (worklife.ku.dk). De vil fortælle om deres forskning i digitale mediers rolle i grænselandet mellem det professionelle og det private med udgangspunkt i deres empiriske arbejde med hhv. sociale medier og self-tracking på arbejdspladsen.

Praktiske oplysninger

Alle er velkomne. Det er gratis at deltage, men tilmelding kræves.

Tilmeld dig her

Parkering

Det kræver en parkeringstilladelse eller et gæstekort for at parkere på Søndre Campus' parkeringsområder. Der kræves ingen tilladelse til handicappladser - kun handicapparkeringskort. Du kan få udleveret et gæstekort ved ankomst til arrangementet. På Njalsgade er der parkometerparkering.