Introugen på Humaniora – Københavns Universitet

Forside > Uddannelser > Ny på Humaniora > Bachelor > Introugen på Humaniora

Introugen på Humaniora

Uge 35 – ugen før undervisningen begynder – er introuge på Det Humanistiske Fakultet. Her byder næsten alle uddannelser velkommen til den nye årgang af bachelorstuderende.

Om introugen

Det er tutorer, det vil sige ældre studerende, der sammen med studievejledningen står for programmet i introugen. Der vil være fokus både på sociale aktiviteter, så du lærer dine nye medstuderende at kende, og på hvad det er for en uddannelse, du skal i gang med. Og ikke mindst, hvordan du kommer bedst fra start med at studere på et universitet.

Det er ikke obligatorisk at deltage i introugen, men det er en rigtig god idé, da det er med til at give en god start og et godt tilhørsforhold på uddannelsen.

Det er fakultetets politik, at alkohol skal holdes helt uden for det sociale og faglige program for nye studerende i dagstimerne. Dette gælder både på universitetets område og på eventuelle hytteture.

Introugen slutter med immatrikulationsfesten, hvor Københavns Universitets rektor byder velkommen til hele den nye årgang studerende på universitetet.