24. november 2022

Professor Ludvig Wimmer og Hustrus Legat til fremme af videnskabelige, særlig historiske og sproglige studier ved Københavns Universitet

Formål: Støtte til fremme af videnskabelige, særlig historiske og sproglige studier ved Københavns Universitet

Målgruppe: Yngre forskere, der har lagt fremragende videnskabelig dygtighed for dagen, særlig ved arbejder vedrørende Nordens historie, nordisk sprog eller sammenlignende sprogvidenskab. Studerende vil normalt ikke kunne komme i betragtning.

Tilskud: Et antal portioner af varierende størrelse, normalt ikke over 50.000 kr.

Ansøgningsfrist: Den 16. december. 2022

Der er åben for ansøgninger fra den 1. – 16. december 2022

Ansøgningen: Kan kun søges online på vores ansøgningsportal Grant Compass flg. Link:

Link til ansøgningsprocessen

(Har du brug for teknisk support til ansøgningssystemet kan hotline kontaktes: 70 70 73 80)

Yderligere oplysninger om proceduren kan fås hos sagsbehandler Anette Reinhardt Pedersen,
E-mail: anettero@hum.ku.dk

Se link til opslag

Kontakt: Spørgsmål til ansøgningsproceduren kan fås hos sagsbehandler Anette Reinhardt Pedersen på E-mail: anettero@hum.ku.dk