Hjælp til HyFlex undervisning

Grundet coronasituationen skal der laves mere 50/50 eller HyFlex undervisning på HUM, læs mere om beslutningen her.
HyFlex (Hybrid Fleksibel) undervisning er en undervisningsform, der er hybrid, idet der både er fysiske deltagere og online deltagere via live-streaming fx. Zoom. Modellen er fleksibel, idet de studerende i princippet kan vælge, om de vil deltage i klasseværelset eller online. Det kan give særligt udsatte mulighed for at følge undervisningen hjemmefra og nogle studerende mulighed for at deltage fysisk (fx. i en 50/50 ordning, hvor dem der kan og vil kan komme hver anden gang). Underviseren er typisk til stede i det fysiske rum. Ideelt set får alle studerende den samme kvalitet i undervisningen, uanset hvordan de deltager.  

Kursus: Introduktion til HyFlex

TEACH tilbyder et skræddersyet kursus målrettet undervisere, der skal i gang med at lave HyFlex undervisning:

Workshoppen giver en introduktion til det tekniske setup og hvilke muligheder (og faldgruber) man skal være opmærksom på, og hvordan du kan tilrettelægge din egen undervisning bedst muligt til HyFlex undervisning, så de studerende får størst muligt udbytte uanset om de er online eller fysisk til stede. Og ikke mindst, hvordan du kan forberede din HyFlex undervising, så du som underviser kan nøjes med at koncentrere dig om det vigtigste, nemlig undervisningen, ikke teknikken.

Workshoppen foregår som HyFlex undervisning, så du kan vælge at deltage online eller fysisk - og samtidig få et indtryk af, hvordan det er at være deltager i HyFlex undervisning.

Kurset: "Introduktion til HyFlex" udbydes løbende hele semesteret

Find et kursus der passer dig på TEACHs kursusoversigt Alle kurser er gratis for undervisere på KU. 

Du kan også få hjælp og vejledning til at omlægge din undervisning - eller andre pædagogiske udfordringer hos TEACH, skriv til absalon@ku.dk (også hvis du gerne vil ringes op), så hjælper vi dig videre - der er også hjælp og vejledninger til online og blended learning på Obl.ku.dk.
Har du brug for teknisk support til udstyret, så se nedenfor.

Videoer - introduktion til HyFlex

HyFlex opsætning - trin for trin guide og checkliste

HyFlex - Planlægning af undervisning

HyFlex streaming fra auditorierne på SC

HyFlex streaming fra undervisningslokalerne på SC

Teknisk hjælp og udstyr

Udstyr til streaming kan bookes og hentes hos Flyverteamet i receptionen på torvet i KUA2. Flyverteamet kan kontaktes på 35 32 37 00.
Auditorierne 23.0.49, 23.0.50 og 22.0.11 har fast udstyr installeret - her kan flyverteamet også kontaktes, hvis man får problemer.
Mere teknisk hjælp til streaming kan også får på institutterne, hvor der er ansat studentermedhjælpere / e-assistenter til at hjælpe underviserne lokalt.
Læs mere om AV-support, fejlmelding mv. på Søndre Campus

Denne side opdateres løbende - har du forslag til information der bør inkluderes, så skriv gerne til absalon@ku.dk