Absalons Væmmelighed – Københavns Universitet

Forside > Nyheder > Nyheder fra 2011 > 2011 > Oktober > Absalons Væmmelighed

04. oktober 2011

Absalons Væmmelighed

Når en gruppe humaniora-studerende i denne uge optræder med revyen Absalons Væmmelighed på Det Humanistiske Fakultet, er det første gang nogensinde, at der bliver opført en fælles humaniora-revy.

Og holdet bag revyen lover, at der bliver smæk for skillingen, når alle fordommene (og sandhederne) om humaniora bliver udført med en stor portion humor, sang og dans. Det vil ikke være nogen sketches om Penkowa - til gengæld vil der være en masse om forlænget studietid og piber!

Alle studerende og ansatte (tidligere såvel som nuværende) og andre interesserede inviteres til at komme og overvære den første fælles HumRevy. Spilletidspunkterne er onsdag den 5. og fredag den 7. oktober, begge dage kl. 20, i lokale 17.2.220 på KUA.

Billetter kan købes via Billetto. Du kan læse mere, blive fan af revyen og få frisk insiderviden på Facebook (søg på 'Hum Revy'). Eventuelle spørgsmål kan rettes til studerende og medarrangør af revyen Line Visby Nielsen på linevisby@hotmail.com