Coronastatus på Det Humanistiske Fakultet - følg med her

23. september

To studerende er testet positive for COVID-19. En studerende fra moderne kultur på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab (41 hjemsendt) og en studerende fra historie på Saxo-Instituttet (fire hjemsendt).

22. september

Tre studerende er testet positive for COVID-19. Det drejer sig om en studerende fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab (36 hjemsendt), en studerende fra informationsstudier på Institut for Kommunikation (25 hjemsendt) og en studerende fra religion på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier.

En underviser, der underviser i dansk på Åbent Universitet er ligeledes testet positiv (26 hjemsendt).

17. september

Yderligere tre studerende er konstateret smittede med COVID-19. Det drejer sig om en studerende fra nærorientalsk arkæologi på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier, en studerende fra kommunikation og it på Institut for Kommunikation, og en engelskstuderende, der læser sidefag på dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab.

Den studerende fra europæisk etnologi, som den 15. september var blevet testet positiv for COVID-19, har ikke corona. Styrelsen for Patientsikkerhed har oplyst, at det positive svar var en fejl. 

16. september

En studerende fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab er smittet med COVID-19 (ingen hjemsendt, da den studerende ikke har været på campus siden august).

15. september

En studerende fra europæisk etnologi på Saxo-Instituttet er konstateret smittet med COVID-19 (læsegruppe er sendt til test, mens resten af holdet har online-undervisning til og med 22/9). En studerende fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab er ligeledes blevet testet positiv (25 studerende er sendt hjem).

14. september

Tre studerende er konstateret smittede med COVID-19. Det drejer sig om en studerende fra kommunikation og it på Institut for Kommunikation (hold er sendt hjem), en studerende fra forhistorisk arkæologi på Saxo-Instituttet (har ikke opholdt sig på universitetet siden start september), og en studerende fra musikvidenskab på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab (2. årgang på uddannelsen er sendt hjem).

12. september

To studerende fra kommunikation og it på Institut for Kommunikation er blevet testet positive for COVID-19 (hold er sendt hjem).

10. september

I løbet af den seneste uge er der konstateret yderligere fire smittede studerende på fakultetet: To danskstuderende og en studerende fra It and Cognition, som alle hører under Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab samt en studerende fra kommunikation og it på Institut for Kommunikation. Styrelsen for Patientsikkerhed har været inddraget, og seks hold er sendt hjem med opfordring om at blive testet.

2. september

En tutor fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab er smittet med COVID-19. Syv medtutorer er nu i isolation, mens det danskhold, som tutoren har været tutor for gennem hele sidste uge, er sendt hjem med opfordring til at blive testet.

27. august

En af de nye studerende fra uddannelsen kommunikation og it på Institut for Kommunikation er blevet testet positiv for COVID-19. Efter at have rådført sig med Styrelsen for Patientsikkerhed har instituttet besluttet, at de 32 personer, der har været tæt på den studerende, skal selvisolere sig og blive testet.  

26. august

Den tutor fra retorik, der var blevet testet positiv for corona 24. august, har alligevel ikke corona. Tutoren blev testet, mens der var it-fejl i systemerne, og nu er det endelig bekræftet, at testen ikke var positiv. 

24. august

En tutor fra faget retorik på Institut for Kommunikation er testet positiv for COVID-19. På baggrund af rådgivning fra Styrelsen for Patientsikkerhed er en anden tutor og fem russtuderende gået i selvisolation og test. De seks studerende udgør i alt den kreds af personer, som Styrelsen for Patientsikkerhed har vurderet til at være i risiko for smitte. Der er derfor ingen ændringer i universitetets planlagte aktiviteter.