Coronastatus på Det Humanistiske Fakultet - følg med her

Campus er pt. genåbnet, men kun begrænset, og der er derfor stadig pause i opdateringen.

12. december

To studerende er testet positive for COVID-19. En studerende fra musikvidenskab på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab (11 hjemsendt) og en studerende fra religionsvidenskab på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier.

9. december

Tre studerende er testet positive for COVID-19. En studerende fra musikvidenskab på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab og to studerende fra lingvistik på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab (i alt 11 studerende er sendt i selvisolation).

Fire studerende på den internationale kandidatuddannelsen Urban Studies (4Cities), hvor et semester foregår på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab, er testet positive for COVID-19. Undervisere og øvrige studerende er blevet bedt om at lade sig teste og må ikke komme på campus, før de kan fremvise en negativ test.

8. december

To studerende er testet positive for COVID-19. En studerende fra kunsthistorie på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab og en studerende fra religionsvidenskab på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier.

7. december

To studerende er testet positive for COVID-19. En studerende fra film- og medievidenskab på Institut for Kommunikation og en studerende fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab

6. december

En studerende fra musikvidenskab på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab er testet positiv for COVID-19 (13 hjemsendt).

5. december

Tre studerende er testet positive for COVID-19. To studerende fra Institut for Kommunikation: en fra retorik og en fra filosofi samt en studerende, der læser spansk som sidefag på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk.

4. december

En underviser fra musikvidenskab på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab er testet positiv for COVID-19 (10 studerende hjemsendt). Derudover er en studerende fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab også testet positiv.

3. december

En studerende fra retorik på Institut for Kommunikation er testet positiv for COVID-19.

2. december

To studerende er testet positive for COVID-19. En studerende fra kunsthistorie på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab (39 studerende og to undervisere er sendt hjem) og en studerende fra film- og medievidenskab på Institut for Kommunikation.

29. november

Tre studerende er testet positive for COVID-19. To studerende fra mellemøstens sprog og samfund (persisk) på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier og en studerende fra film- og medievidenskab på Institut for Kommunikation (to hjemsendt).

27. november

En studerende fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab er testet positiv for COVID-19.

26. november

En studerende fra litteraturvidenskab på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab er testet positiv for COVID-19.

23. november

En studerende fra audiologopædi på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab er testet positiv for COVID-19 (tre hjemsendt).

22. november

En studerende fra europæisk etnologi på Saxo-Instituttet er testet positiv for COVID-19 (fire hjemsendt). 

20. november

Tre studerende er testet positive or COVID-19. En engelskstuderende fra Institut for Engelsk, Germansk og Romansk samt to studerende fra Institut for Kommunikation: En fra retorik (fire hjemsendt) og en fra kommunikation og it (en hjemsendt).

19. november

To studerende er testet positive for COVID-19. En studerende fra grønlandske og arktiske studier på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier og en studerende fra historie på Saxo-Instituttet.

14. november

En studerende fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab er testet positiv for COVID-19.

13. november

To studerende er testet positive for COVID-19. En studerende fra musikvidenskab på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab (11 hjemsendt) og en studerende fra informationsstudier på Institut for Kommunikation.

12. november

En studerende fra Østeuropastudier (russisk) på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier er testet positiv for COVID-19.

11. november

En studerende fra musikvidenskab, der læser sidefag på historie på Saxo-Instituttet, er testet positiv for COVID-19.

9. november

To studerende er testet positive for COVID-19. En studerende fra musikvidenskab på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab (11 hjemsendt) og en studerende fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab (7 hjemsendt).

8. november

En pædagogikstuderende, der læser tilvalg på minoritetsstudier på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier, er testet positiv for COVID-19.

7. november

En studerende i religionsvidenskab på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier er testet positiv for COVID-19.

4. november

Tre studerende er testet positive for COVID-19.  En studerende  fra religionsvidenskab, en studerende fra japanstudier og en studerende fra Korea-studier. Alle tilhører Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier.

3. november

To studerende er testet positive for COVID-19. stud. En studerende fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab og en studerende fra forhistorisk arkæologi på Saxo-Instituttet.

1. november

En danskstuderende, der læser tilvalg på europæisk etnologi på Saxo-Instituttet, er testet positiv for COVID-19.

31. oktober

En underviser fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab er testet positiv for COVID-19.

29. oktober

En studerende fra kommunikation og it på Institut for Kommunikation er testet positiv for COVID-19 (to hjemsendt).

28. oktober

En studerende, der læser arabisk på Åbent Universitet er testet positiv for COVID-19.

27. oktober

Tre studerende er testet positive for COVID-19. En tysk- og en spanskstuderende fra Institut for Engelsk, Germansk og Romansk samt en studerende fra europæisk etnologi, der læser tilvalg på komparative kulturstudier på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier.

25. oktober

Tre studerende er testet positive for COVID-19. To studerende fra historie på Saxo-Instituttet og en studerende fra fransk på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk.

21. oktober

En studerende fra kommunikation og it på Institut for Kommunikation er testet positiv for COVID-19 (seks hjemsendt). 

14. oktober

To studerende er testet positive for COVID-19. En studerende fra filosofi på Institut for Kommunikation og en studerende fra italiensk på Institut for Engelsk, Germansk og Romansk.

8. oktober

En studerende fra kommunikation og it på Institut for Kommunikation er testet positiv for COVID-19 (35 hjemsendt). 

5. oktober

En studerende fra litteraturvidenskab på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab er testet positiv for COVID-19, og en medstuderende er sendt hjem i isolation. Desuden er en studerende fra Mellemøstens sprog og samfund på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier testet positiv.

1. oktober

En studerende fra litteraturvidenskab, der læser tilvalg på japanstudier på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier er testet positiv for COVID-19.

29. september

En studerende fra Applied Cultural Analysis på Saxo-Instituttet er testet positiv for COVID-19.

28. september

Yderligere tre studerende er testet positive for COVID-19. En studerende fra litteraturvidenskab på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab (25 hjemsendt), en studerende fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab og en studerende fra religion på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier.

27. september

En studerende fra retorik på Institut for Kommunikation er testet positiv for COVID-19 (43 hjemsendt).

25. september

En studerende fra religion på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier er testet positiv for COVID-19. 

24. september

To studerende er testet positive for COVID-19. En studerende fra filosofi på Institut for Kommunikation (60 hjemsendt) og en studerende fra kunsthistorie på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab (50 hjemsendt).

23. september

To studerende er testet positive for COVID-19. En studerende fra moderne kultur på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab (41 hjemsendt) og en studerende fra historie på Saxo-Instituttet (fire hjemsendt).

22. september

Tre studerende er testet positive for COVID-19. Det drejer sig om en studerende fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab (36 hjemsendt), en studerende fra informationsstudier på Institut for Kommunikation (25 hjemsendt) og en studerende fra religion på Institut for Tværkulturelle og Regionale Studier.

En studerende, der læser dansk på Åbent Universitet er ligeledes testet positiv (27 hjemsendt).

17. september

Yderligere tre studerende er konstateret smittede med COVID-19. Det drejer sig om en studerende fra nærorientalsk arkæologi på , en studerende fra kommunikation og it på Institut for Kommunikation, og en engelskstuderende, der læser sidefag på dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab.

Den studerende fra europæisk etnologi, som den 15. september var blevet testet positiv for COVID-19, har ikke corona. Styrelsen for Patientsikkerhed har oplyst, at det positive svar var en fejl. 

16. september

En studerende fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab er smittet med COVID-19 (ingen hjemsendt, da den studerende ikke har været på campus siden august).

15. september

En studerende fra europæisk etnologi på Saxo-Instituttet er konstateret smittet med COVID-19 (læsegruppe er sendt til test, mens resten af holdet har online-undervisning til og med 22/9). En studerende fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab er ligeledes blevet testet positiv (25 studerende er sendt hjem).

14. september

Tre studerende er konstateret smittede med COVID-19. Det drejer sig om en studerende fra kommunikation og it på Institut for Kommunikation (hold er sendt hjem), en studerende fra forhistorisk arkæologi på Saxo-Instituttet (har ikke opholdt sig på universitetet siden start september), og en studerende fra musikvidenskab på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab (2. årgang på uddannelsen er sendt hjem).

12. september

To studerende fra kommunikation og it på Institut for Kommunikation er blevet testet positive for COVID-19 (hold er sendt hjem).

10. september

I løbet af den seneste uge er der konstateret yderligere fire smittede studerende på fakultetet: To danskstuderende og en studerende fra It and Cognition, som alle hører under Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab samt en studerende fra kommunikation og it på Institut for Kommunikation. Styrelsen for Patientsikkerhed har været inddraget, og seks hold er sendt hjem med opfordring om at blive testet.

2. september

En tutor fra dansk på Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab er smittet med COVID-19. Syv medtutorer er nu i isolation, mens det danskhold, som tutoren har været tutor for gennem hele sidste uge, er sendt hjem med opfordring til at blive testet.

27. august

En af de nye studerende fra uddannelsen kommunikation og it på Institut for Kommunikation er blevet testet positiv for COVID-19. Efter at have rådført sig med Styrelsen for Patientsikkerhed har instituttet besluttet, at de 32 personer, der har været tæt på den studerende, skal selvisolere sig og blive testet.  

26. august

Den tutor fra retorik, der var blevet testet positiv for corona 24. august, har alligevel ikke corona. Tutoren blev testet, mens der var it-fejl i systemerne, og nu er det endelig bekræftet, at testen ikke var positiv. 

24. august

En tutor fra faget retorik på Institut for Kommunikation er testet positiv for COVID-19. På baggrund af rådgivning fra Styrelsen for Patientsikkerhed er en anden tutor og fem russtuderende gået i selvisolation og test. De seks studerende udgør i alt den kreds af personer, som Styrelsen for Patientsikkerhed har vurderet til at være i risiko for smitte. Der er derfor ingen ændringer i universitetets planlagte aktiviteter.