Utopia og populisme i det XXI århundrede – Københavns Universitet

Forside > Arrangementer > Utopia og populisme i ...

Utopia og populisme i det XXI århundrede

Det Interkulturelle Akademi (AIIA) og Center for latinamerikanske studier (CLAS) ved Københavns Universitet arrangerer en række forelæsninger med temaet Hvad er det, vi kalder populisme og utopi? Der er adgang for alle interesserede. Dette er session 5/5.

Hensigten er at tilbyde nødvendige teoretiske redskaber til opbygning af et forum for kritisk diskussion af de to komplekse begreber ”utopi” og ”populisme”.

Forelæsningerne bliver afholdt af Erick Gonzalo Palomares (ph.d. fra Universidad Complutense de Madrid) og Elena Ansotegui (cand.mag. i Spansk/Latinamerikanske studier fra Københavns Universitet).

Særlige gæster

  • Jan Gustafsson, lektor ved Institut for Engelsk, og Germansk Romansk (ENGEROM), Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet.
  • Anne Marie Ejdesgaard Jeppesen, lektor ved Institut for Engelsk, og Germansk Romansk (ENGEROM), Det Humanistiske Fakultet, Københavns Universitet.

Der er gratis adgang for alle studerende på KU og AIIAs-medlemmer.

AIIA drives af frivillige, entusiastiske studerende, som du kan støtte ved at blive medlem for kun 100 kr. pr. år ved at sende en e-mail med dit navn til kontakt@aiia.dk.