Humaniorastuderende bag relancering af Retsforbundet – Københavns Universitet

Forside > Nyheder > Nyheder fra 2012 > 2012 > November > Humaniorastuderende ba...

28. november 2012

Humaniorastuderende bag relancering af Retsforbundet

I denne uge kører historien om partiet Retsforbundets relancering i alle landets medier. Retsforbundet, der har eksisteret siden 1919, og som sidst var i Folketinget i 1981, har, som man siger i ugebladene, fået en total makeover og vender nu tilbage til dansk politik med en ny strategi og helt nye ideer til, hvordan det skal lykkes partiet at komme i Folketinget igen.

Foto: Lars BoeBranding på skemaet

Hvad kun få ved er, at der bag partiets relancering står en gruppe humaniorastuderende fra Københavns Universitet. Som en del af undervisningen dette semester har 34 studerende haft til opgave at brande Retsforbundet og gøre partiet klar til at stille op til næste valg. De studerende har bl.a. lavet hjemmeside, slogan, logo, pressestrategi, strategi for sociale medier, kampagner, videoer, pressebilleder, kommunikationspolitik og alt det andet, der følger med en ny strategi.

Retsforbundet præsenterede sit nye look ved et pressemøde på Det lille musikhus i København mandag den 26. november. Her havde de studerende også bl.a. leveret udkastet til den præsentationstale, hvor kandidaterne præsenterede partiets mærkesager, og de stod for at servicere de journalister og andre inviterede, der var mødt op til pressemødet.

Så skulle det til næste valg, efter 30 år i dvale, lykkes for Retsforbundet at komme tilbage i Folketinget, er der 34 humaniorastuderende, der, allerede før de er færdige med deres uddannelse, kan skrive spindoktor på deres cv.

Læs og hør mere om projektet

Se interview med de studerende på TV2 Lorry fra tirsdag den 27. november

Læs artikel om de studerendes branding-arbejde med Retsforbundet i novembernummeret af Det Humanistiske Fakultetets studentermagasin Humanist.

Læs artiklen om de studerende i Universitetsavisen.