Årets sidste nummer af Humanist er udkommet – Københavns Universitet

Forside > Nyheder > Nyheder fra 2012 > 2012 > November > Årets sidste nummer af...

28. november 2012

Årets sidste nummer af Humanist er udkommet

Studentermagasinet Humanist

Denne gang kan du blandt meget andet læse om humanistisk innovation og om at være praktikant på Den amerikanske ambassade i et valgår.

Humanistisk innovation – alle taler om det, og nu er der hjælp at hente for dem, der gerne vil vide mere. Innovation er nemlig temaet i det nye nummer af fakultetets studentermagasin Humanist, og her kan du bl.a. læse, hvad humanister kan bruge innovation til. Du kan også læse om forskellige undervisningsforløb, der inddrager humanistisk innovation – bl.a. kan du læse om, hvordan en flok humanistiske studerende har skabt en helt ny identitet for det gamle parti Retsforbundet.

Ud over temaet om innovation indeholder magasinet bl.a. også et interview med engelskstuderende Johan Flyvbjerg, der i dette semester er i praktik på den amerikanske ambassade på Østerbro. Hverdagen som praktikant på ambassaden har stået i det amerikanske valgs tegn, og det fortæller Johan om til en af Humanists studenterskribenter.

Du kan også læse om at være praktikant i Warszawa, om fakultetets to nye prodekaner, om det nye pædagogiske center på HUM og om, hvad en håndfuld forskellige arbejdsgivere, der ansætter humanister, gør sig af tanker om humanistiske kandidater.

Her finder du magasinet

Du finder magasinet fysisk på alle fakultetets fællesarealer, på Facebook (søg på 'Studentermagasinet Humanist') og elektronisk på Humanists hjemmeside.