Fakultetsmagasin med nyt studenterfokus – Københavns Universitet

Forside > Nyheder > Nyheder fra 2012 > 2012 > Februar > Fakultetsmagasin med n...

21. februar 2012

Fakultetsmagasin med nyt studenterfokus

Fakultetets magasin Humanist har over vinteren undergået en forvandling. Fra og med det nye nummer, der netop er udkommet, springer Humanist ud som et fuldbårent studentermagasin, hvis indhold primært er målrettet humanioras mange tusinde studerende. Til at hjælpe med at finde det rigtige studenterfokus, har redaktionen engageret sig med en lille håndfuld dygtige humaniora-studerende, der har leveret en stor del af bladets indhold.

Skarpe studenterpenne

Studenterskribenterne har bl.a. lavet et interview med en danskstuderende, der har været i praktik hos Socialdemokraterne på Christiansborg og et interview med Mikkel Sørensen, der er iværksætterkonsulent og rådgiver studerende i, hvordan man - i en tid hvor det kan være svært at finde job som nyuddannet - selv kan være med til at skabe sit job. Derudover har de nye skribenter været på reportagebesøg på Universitetsradioen, der nu også laver tv, og på visit i ToRS' nye studenterlokaler, hvor der den første lørdag i februar blev holdt fagrådsdag.

Hvem er dekan?

Derudover finder du i bladet også et interview med tre studerende fra Engerom, der i december stod for at afholde studenterkonferencen Grænseland, et interview med en kandidat i kinesisk, der hjælper KU's naturvidenskabelige forskere i deres samarbejde med de kinesiske kollegaer og en artikel om, hvordan humanister i stigende grad møver sig ind på det private jobmarked. Derudover har vi lavet en voxpop på campus, hvor du bl.a. kan se, om dine medstuderende ved, hvem der er dekan på humaniora.

Du finder Humanist fysisk på institutter og fællesarealer rundt omkring på fakultetet. Eller du kan læse bladet i en online version.